+387 30 800 046 +385 1 353 5167 info@eps-lastro.com

1._slika.JPG

Preko 400 tvrtki iz Bosne i Hercegovine i regiona, prisustvovalo je svečanosti povodom otvorenja najmodernijeg pogona za proizvodnju EPS-a koji trenutno postoji na svjetskom tržištu. Bila je to prilika da svojim partnerima, kupcima te dobavljačima pokažemo najsuvremenije procese proizvodnje EPS-a uz stručno vođenje naših prezentatora. Nakon obilaska tvornice, uzvanike su pozdravili vlasnik i direktor Marinko Laštro, izvršni direktor Ivica Šitum te načelnik općine Kreševo Renato Pejak. Istaknuli su važnost ovako velikih investicija ne samo za općinu Kreševo, nego za cjelokupno gospodarstvo Bosne i Hercegovine. Razvojem društva i suvremene tehnologije, raste i spoznaja o energetskoj učinkovitosti odnosno potrebi za uštedom sve skuplje energije. Styropor se pokazao kao najbolji izolator gledajući odnos cijene i rezultata uštede. U dosadašnjem radu proizveli smo preko 55 milijuna m2 fasadnog EPS-a, a svojom ukupnom dosadašnjom proizvodnjom  EPS LAŠTRO  doprinio je uštedi oko 3 milijuna tona lož ulja ili 13 milijuna m3 ogrijevnog drveta. Potreba stanovništva za smanjenjem troškova energije i očuvanja našeg okoliša doprinosi sve masovnijoj upotrebi EPS izolacije.  

Premijerno je prikazan novi korporativni film, nakon čega su najvjernijim kupcima  uručene zahvalnice za 25 godina poslovne suradnje. Nakon službenog dijela, goste je zabavljao Amel Ćurić s bendom.

2._slika.jpg

3.slika.JPG

4._slika.jpg

5.slika.JPG

A6_EPS_LASTRO_Ukupni.00_01_44_16.Still001.jpg

DSC_6505.JPG

DSC_6579.JPG

DSC_6804.JPG

DSC_6849_kopija.jpg

zadnja.jpg

VIDEO.png

Što je EPS?

Želja za ugodnijim i racionalnijim načinom življenja rezultirala je i sve većom primjenom toplinske izolacije u građevinarstvu.

Saznajte više
VIDEO.png

Toplinski proračun

EPS LAŠTRO je osmislio kompjuterski program za proračun toplinske zaštite koji našim klijentima omogućava i olakšava cjelovitu ocjenu...

Saznajte više
VIDEO.png

Često postavljena pitanja

Saznajte najvažnije odgovore na pitanja o topliskoj izolaciji objekata, ugradnji EPS-a i karakteristikama materijala.

Saznajte više
EPS LAŠTRO © Sva prava pridržana.