+387 30 800 046 +385 1 353 5167 info@eps-lastro.com

Počeci i razvoj...

Tvrtka EPS LAŠTRO je najveći proizvodač ekspandiranog polistirena (trgovački naziv stiropor) u BiH i lider tehnološkog razvoja i inovacija u fasadnom sustavu.

Osnovao ju je Ivo Laštro 1966. godine kao stolarsku radnju koja se godinama razvijala u respektabilnu drvoprerađivačku tvrtku. Na temelju dugogodišnjeg i predanog rada, poslovanje se uspješno razvijalo u skladu sa zahtjevima tržišta. 1997. godine djelatnost je proširena  na proizvodnju EPS-a, koja se nakon tri godine izdvaja u zasebnu tvrtku.

U kratkom roku EPS LAŠTRO je postao lider na tržištu, usmjeravajući se na sveobuhvatno educiranje tržišta o važnosti toplinske izolacije, te primjeni EPS-a. Stalnom kontrolom kvalitete proizvoda u vlastitom laboratoriju te edukacijom svojih djelatnika, stvoreni su preduvjeti povjerenja između nas kao proizvođača i kupaca koji su vrlo brzo naš proizvod klasificirali kao najkvalitetniji na tržištu. 

onama.jpg

Zašto mi?

Naš cilj je zadržati vodeću poziciju visokom kvalitetom proizvoda i profesionalnim odnosom prema kupcima. Korištenjem vrhunske sirovine, uz našu najsuvremeniju proizvodnu opremu, dobili smo proizvode koji zadovoljavaju najzahtjevnije europske norme.

Povjerenje naših kupaca nas obvezuje da stalnim tehnološkim razvojem i edukacijom doprinosimo poboljšanju energetske učinkovitosti građevinskih objekata.

Vaš EPS LAŠTRO

VIDEO.png

Što je EPS?

Želja za ugodnijim i racionalnijim načinom življenja rezultirala je i sve većom primjenom toplinske izolacije u građevinarstvu.

Saznajte više
VIDEO.png

Toplinski proračun

EPS LAŠTRO je osmislio kompjuterski program za proračun toplinske zaštite koji našim klijentima omogućava i olakšava cjelovitu ocjenu...

Saznajte više
VIDEO.png

Često postavljena pitanja

Saznajte najvažnije odgovore na pitanja o topliskoj izolaciji objekata, ugradnji EPS-a i karakteristikama materijala.

Saznajte više
EPS LAŠTRO © Sva prava pridržana.