+387 30 800 046 +385 1 353 5167 info@eps-lastro.com

Toplinski proračun

koverta2.jpg

EPS LAŠTRO je osmislio  kompjuterski program za proračun toplinske zaštite koji našim klijentima omogućava i olakšava cjelovitu ocjenu valjanosti građevinskih konstrukcija i to sa aspekta:

  • površinske mase konstrukcije,
  • toplinske provodljivosti,
  • toplinske stabilnosti na ljetni režim,
  • i difuzije vodene pare.

Program ne ograničava korisnike isključivo upotrebom naših proizvoda, nego omogućava unošenje i korištenje novih materijala, pa čak i ako se radi o toplinskoj izolaciji. Takođe, program omogućava brzo slaganje novih konstrukcija, bilo da se radi o sasvim novoj konstrukciji ili kopiranju iz već postojećih projekata, odnosno kataloga konstrukcija.

Program toplinski proračun uključuje virtualnu kuću sa detaljnim opisom procesa ugradnje EPS-a, kao i ostale veoma korisne podatke.

Olakšajte sebi poslovanje i naručite naš besplatni promotivni CD.

Naručite svoj primjerak CD-a

Uvjeti korištenja:

Svako kopiranje, umnožavanje, presnimavanje, objavljivanje i distribuiranje cijelog ili djelova ovog CD-a (uključujući dokumenta, slike, fotografije i sl.), bez obzira na razloge za takvo djelo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava.

VIDEO.png

Što je EPS?

Želja za ugodnijim i racionalnijim načinom življenja rezultirala je i sve većom primjenom toplinske izolacije u građevinarstvu.

Saznajte više
VIDEO.png

Toplinski proračun

EPS LAŠTRO je osmislio kompjuterski program za proračun toplinske zaštite koji našim klijentima omogućava i olakšava cjelovitu ocjenu...

Saznajte više
VIDEO.png

Često postavljena pitanja

Saznajte najvažnije odgovore na pitanja o topliskoj izolaciji objekata, ugradnji EPS-a i karakteristikama materijala.

Saznajte više
EPS LAŠTRO © Sva prava pridržana.