+387 30 800 046 +385 1 353 5167 info@eps-lastro.com

3D elementi od EPS-a

Dijelovi za pakiranje

Oblikovani dijelovi za pakiranje i zaštitu osjetljivih proizvoda nezaobilazan su dio svake ambalaže. Elementi se izrađuju u ovisnosti od vaših nacrta ili prema našoj preporuci. Najveća prednost ovih elemenata je mala cijena, široki spektar čvrstoće materijala, precizne dimenzije te mogućnost izrade malih količina. Proizvodi se koriste u pakiranju proizvoda za građevinsku, kemijsku, auto i elektroničku industriju.

 

Dijelovi proizvoda i prototipa

Oblikovani ekspandirani polistiren često se koristi kao dio raznih proizvoda gdje je potrebna toplinska i zvučna izolacija proizvoda te zaštita od vibracija i popunjavanje praznina proizvoda kao što su kutije za roletne i sl. Dijelovi se također koriste za izradu maketa i prototipa proizvoda prije pokretanja masovne proizvodnje.

 

Reklame - 3D slova

Posebnim postupkom računalno upravljanim sječenjem EPS-a možete dobiti trodimenzionalni natpis i logotip. Natpise radimo u bijeloj i tamno sivoj boji, a za farbanje možete koristiti akrilne vodootporne boje. Reklame od EPS-a se koriste za vanjsko ili unutrašnje obilježavanje objekta, poslovnih prostora i sajamskih štandova. Natpis je moguće izraditi različite debljine i veličine, u zavisnosti od vašeg zahtjeva. Reklamne natpise od EPS-a odlikuje mala cijena, visoka kvaliteta i dugotrajnost. Reklame od EPS-a moguće je kombinirati i sa dijelovima od pleksiglasa i led rasvjetom.

 

VIDEO.png

Što je EPS?

Želja za ugodnijim i racionalnijim načinom življenja rezultirala je i sve većom primjenom toplinske izolacije u građevinarstvu.

Saznajte više
VIDEO.png

Toplinski proračun

EPS LAŠTRO je osmislio kompjuterski program za proračun toplinske zaštite koji našim klijentima omogućava i olakšava cjelovitu ocjenu...

Saznajte više
VIDEO.png

Često postavljena pitanja

Saznajte najvažnije odgovore na pitanja o topliskoj izolaciji objekata, ugradnji EPS-a i karakteristikama materijala.

Saznajte više
EPS LAŠTRO © Sva prava pridržana.